Priser

Her på siden finder du prislister på de ydelser, jeg tilbyder som personlig træner.

PERSONLIG TRÆNING

ONLINE TRÆNING

Hvordan starter jeg mit træningsforløb?

Z

Beslut forløbstype: Online træning eller personlig træning?

Når du har besluttet, om du er interesseret i personlig træning eller online træning, må du også gerne gøre dig overvejelser omkring, hvor stor en forløbspakke, du ønsker.

h

Udfyld kontaktformularen og beskriv dine ønsker til forløbet

Send mig en besked gennem min kontaktformular, så vil jeg besvare dig indenfor 48 timer. I mailen må du gerne beskrive din situation og målsætninger så detaljeret som muligt.

Vi afholder et uforpligtende møde og afdækker, om vi skal starte vores træningsforløb

Næste skridt er, at vi aftaler et fysisk møde eller et telefonmøde. Formålet er at forventningsafstemme målsætninger og klarlægge, om du fortsat ønsker at begynde dit træningsforløb.

Oftest stillede spørgsmål

Kan man være flere til personlig træning?

Gruppetræning er en fantastisk måde at kombinere træning og det sociale aspekt samtidigt. Hvis du har en god ven/partner, som du godt kunne tænke dig at træne sammen med, bedes I udfylde kontaktformularen. Så vil jeg give et tilbud på, hvordan et træningsforløb kunne opstilles.

Kan man booke dig til firmatræning?

Det er fuldt ud muligt at booke mig til firmatræning. For et uforpligtende tilbud bedes du udfylde kontaktformularen med dine specifikke ønsker. Så vender jeg tilbage med et tilbud, der matcher jeres ønsker.

Hvor ofte bør jeg træne?

Som udgangspunkt vil jeg anbefale at træne 2-3 gange om ugen. Vi aftaler sammen, hvor ofte vi træner og, om du ønsker at træne delvist på egen hånd eller ej. Dette er helt op til, hvad vi sammen vurderer er bedst for dig.

Hvilken slags træning laver man?

Det er altid min klients præferencer og målsætnigner, som definerer, hvordan vi sammen træner. Hvis du eksempelvis er glad for styrketræning, vil træningen tage udgangspunkt i dette. For at din livsstil er holdbar, skal du dyrke den træningsform, du er glad for. 

Hvor foregår personlig træning?

Træningssessionerne foregår i Butchers Lab med adresse: Staldgade 22 i Kødbyen. Butchers ligger 10 minutter på gåben fra Hovedbanegården i København. Det er muligt at parkere med bil i dele af kødbyen mod betaling.

Er adgang til træningslokaler inkluderet i prisen?

Som en del af vores træningsforløb har du adgang til træningslokalerne under hele forløbet. Du skal med andre ord ikke betale for at komme til trænings hos mig. 

 

Hvad siger tidligere klienter om personlig træning?

“Mit forløb ved Niels har helt klart udviklet mine evner og færdigheder indenfor gymnastiske bevægelser, både til personlig brug men samtidig udviklet mine kompetencer som træner, til at kunne videreføre disse lærte færdigheder. Han kan 100% anbefales”

Max Ravn

Personlig træner

Kort fortalt: Sindssyg god personlig træning. Niels har et højt egenfærdighedsniveau, men formår at være på jorden og være cool omkring det. Programmet, som blev lagt, er let overskueligt, og man føler sig inddraget og med i processen hele vejen.”

Alexander Egebak

Stud. Fysioterapeut

“Worked with Niels online from Nov 2017 to Juni 2018. Communication with Niels was always great, programming clean and concise, and we saw eye to eye regarding training goals and “building” process. 10/10 will recommend.”

Anders Frodo Stegmann

Medicoteknisk Rådgiver, Region Midtjylland

“Niels var virkelig god til at forstå hvor jeg var henne i min process, tage højde for mine skader og min kalender, og så tilrettelægge rådgivning og program derefter.”

Jimmi Christensen

Managing Consultant, Implement Consulting Group

“Working with Niels as an online coach for 1.5 years was a great pleasure – professional, open-minded and encouraging person that opens the road to becoming a better athlete”

Agatha Zujewski

Sales Analyst, Signify

Jeg kan på det varmeste anbefale Niels som personlig træner. Jeg har gennem et års tid trænet både håndstand og smidighed med ham. Han er rigtigt god til at skalere øvelserne, så de passer til ens formåen og så synes jeg også han skaber en god tryghed, hvilket jeg synes er vigtig. Derudover er han også en rigtig flink fyr, så træningen er også altid både skæg og hyggelig – selv når man bliver godt presset.”

Henrik Storm Pedersen

Pensionsspecialist, PFA Pension

Købsbetingelser

Afbud skal ske senest 24 timer forud for den pågældende session. Meldes der afbud senere end dette, kan timen ikke rykkes.

Ved gruppeforløb skal gruppen melde afbud som salet enhed. Dvs. at er nogen forhindret i træning, vil træningen blive registreret medmindre, gruppen beslutter at melde afbud.

Melder Niels afbud refunderes den pågældende session naturligvis.

Det er muligt at aftale ratebetaling på alle forløb. 

Alle personlige træningsforløb har en gyldighed på seks måneder fra første session.

Afbrydes et forløb før tid, skal der fortsat ske fuld afregning.

Det er ikke muligt at få refunderet et træningsforløb, når første session er afholdt eller forløbet er opstartet.

Træning afholdes som udgangspunkt i Butchers Lab, Staldgade 22 København V. Der kan arrangeres andre mødesteder efter aftale.

I tilfælde hvor der aftales løbende korrespondance, er det klientens opgave at indberette den aftalte data.

Det er klientens ansvar at oplyse relevant information forud for opstart såsom skader/sygdomme mm.

Træning foregår altid på eget ansvar.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?