Resultater

Denne side er dedikeret til mine klienter og de resultater, de har opnået gennem vores samarbejde.

Signe Sparholt Andersen – Genoptræning og Styrketræning

Signe er sportsmassør og indehaver af Sparholt Sportsklinik. I flere år har hun været plaget af rygsmerter efter et uheld, og som konsekvens deraf mistet lysten til at bevæge sig. Min opgave var at hjælpe hende til at genvinde tillid til ryggen og tryghed ved at bevæge sig uden smerter.

Amanda Hansen – Kropsvægtstræning og Smidighed

Amanda er passioneret Crossfit atlet. Sammen fik vi adresseret hendes mobilitet, så hun kan udføre specifikke Crossfit øvelser nemmere og også gymnastiske øvelser, hvilke indgår i hendes sport. Nedenstående er et eksempel på den imponerende fremgang, hun har haft med mobilitetstræningen.

Agatha Zujewski – Træning med egen kropsvægt, smidighed og håndstand

Vores samarbejde strakte sig over 12 måneder gennem online coaching. Hun ville gerne lære at stå på hænder, lave muscle ups samt forbedre smidighed og generel styrke.
Sammen fik vi lagt en strategi, hvor vi var i stand til at rykke hende til et endnu højere niveau. Nedenstående video er et sammendrag af de primære øvelser, som vi arbejdede på at forbedre under vores online forløb.

Nicolai Borre – Træning med egen kropsvægt, smidighed og håndstand

En af de målsætninger vi arbejde henimod var at stå på hænder samtidig med at blive stærkere kun ved brug af egen kropsvægt. I videoen vises det, hvordan Nicolai gik fra ikke at kunne stå på hænder til at lære imponerende håndstandsøvelser.

Micha Linkimer – Træning med egen kropsvægt og håndstand

Micha ville gerne blive endnu skarpere til at lave øvelser kun med egen kropsvægt herunder: håndstand, muscle up, handstand push ups mm. Dette resulterede i et samarbejde via online coaching, som varede 6 måneder. Micha er efter afslutning på vores forløb kommet et rigtig fint stykke videre i processen og har virkelig opnået fine resultater. I denne video fremgår et samendrag af nogle af øvelserne, som han har lært under vores samarbejde.

Lad os tage en kop kaffe og tale nærmere om dine muligheder

Charlotte Illum – Håndstand

Charlotte er tidligere Crossfit atlet, men har sidenhen skiftet sit fokus mod kropsvægstræning og håndstand. Hun ville gerne udfordre sig selv, og satte sig derfor det mål at lære at stå op hænder. Da vi startede kunne Charlotte ikke stå på hænder. Det var meget intimiderende at have hovedet nedad. Gennem hårdt arbejde og masser af tålmodighed har Charlotte opnået store resultater, som ses nedenfor.

Kenneth Wallin – Smidighed

Kenneth er passioneret vægtløfter og kom med et ønske om at forbedre sin mobilitet. I vægtløftning stiller øvelserne store krav til hans mobilitet, så for at han kunne blive dygtigere indenfor den sport, var det nødvendigt med målrettet indsats. Nedenstående billeder illustrerer hans fine fremgang.

Marc Lele Woodall – Kropsvægtstræning

Marc  havde et ønske om at blive stærkere og kunne udføre gymnastiske øvelser. Det skulle integreres på en måde, som gav mening i hans travle hverdag. Vi lagde en plan sammen, som han gjorde han kunne fortsætte med andre fysiske aktiviteter, men samtidig forbedre ovenstående ønske. I nedenstående video udfører Marc 2 muscle ups i ringene, hvor han tidligere har prøvet, men ikke kunnet. Han er nu i stand til at kunne køre 5 set af 2-3 gentagelser.

Romain Briche – Håndstand

Romain brænder for Crossfit og funktionel træning. Han træner flere gange om ugen, men ville gerne have hjælp til at få helt styr på en øvelse, der har været udfordrende i længere tid: at kunne stå på hænder. Romain har efter hårdt arbejde arbejdet sig op til at kunne stå på hænder i 15 sekunder helt fra bar bund. Dette er sket samtidig med at Romain stadig har kunne træne Crossfit og andet sideløbende med at lære håndstanden.

Cathrine Hansen – Håndstand

Cathrine er passioneret omkring håndstandstræning og mobilitet. Hun ville gerne forbedre sine evne indenfor disse og lære at stå på hænder. Hun startede med ikke at kunne så op hænder, og har i dag en håndstand på +30 sekunder og arbejder videre med sværere håndstandsvariationer. Nedenstående videoer er dokumentation for hendes imponerende fremgang.

Kathrine Madsen – Styrketræning

Kathrine er konkurrenceatlet indenfor Crossfit, og ville gerne forbedre sine gymnastiske færdigheder. Videoen nedenfor illustrerer den fremgang hun har haft. I starten kunne hun ikke  kunne lave chin ups, men kan i dag udføre 6 reps.

Lad os tage en kop kaffe og tale nærmere om dine muligheder