Principper


 Dit mål er mit mål

Min passion er at hjælpe mine klienter til at opnå succes med de målsætninger, de har. Om det så er at genskabe glæden ved træning og bevægelse, eller et mere sportsspecifikt mål, så er det min opgave at sørge for, det sker. For at det kan lade sig gøre, skal vi have indrettet en strategi til dig, som du kan fastholde langsigtet.

For at nå dine mål skal der samarbejde til

Det er vigtigt at huske, at den eneste måde vi kan komme i mål med dine ønsker, er ved at samarbejde og arbejde som et team. Man kan ikke opnå succes alene. Det er nødvendigt at have de rette personer omkring sig, som søtter og bakker en op. Derfor er det vigtigt med åben kommunikation og et godt arbejdsforhold. Du kan forvente den fulde engagement fra mig som træner. Jeg vil arbejde 100 % for at du kan komme i mål, derfor forventer jeg også det samme engagement af mine klienter.

Træning skal give dig livskvalitet

Jeg ønsker at skabe en glæde ved at træne og den process der ligger i det. Der skal være en indre drivkraft til at træne, som giver livskvalitet. Det betyder vi i fællesskab skal finde ud af, hvad det er, som motiverer DIG til at træne. Hvad er det, som giver dig glæde ved træning? Er det at kunne squatte et vist antal kilo, lære at stå på hænder eller noget helt tredje? Det er dét, vi skal afklare, så træning er noget, du er glad for, og som giver mening for dig.

Træning skal være holdbart i længden

Varige resultater tager tid. Der findes ikke nogen lynkure eller andre mirakelmidler til at nå resultater. Det kræver arbejde og en vedvarende indsats. Det kan kun lade sig gøre ved at strukturere din træning langsigtet, så du kan få varige resultater. Det handler ikke om, hvad du kan nå på 3-4 uger, men hvad du kan opnå 1-2 år eller længere. 

Er du klar til at ændre din livsstil?

Book et uforpligtende møde