Resultater


Denne side er dedikeret til de resultater mine klienter har opnået gennem vores samarbejde. Deres træningsresultater er kommet af hårdt arbejde, tålmodighed og teamwork.

 

Signe Sparholt Andersen – Skadesrehabilitering


Signe er sportsmassør og kommende fysioterapeut. I årevis har hun været plaget af rygsmerter efter et uheld, og som konsekvens deraf mistet lysten til at bevæge sig. Min opgave var at hjælpe hende til at genvinde tillid til ryggen og tryghed ved at bevæge sig uden smerter. I dag har Signe opnået fremragende resultater og fået en større bevægelsesfrihed og med færre smerter. Ikke nok med det, hun udfordrer også sig selv og har nu genvundet lysten til at træne igen på egen hånd.

 

Cathrine Hansen – Håndstand og Mobilitet


Cathrine er passioneret omkring håndstandstræning og mobilitet. Hun ville gerne forbedre sine evne indenfor disse og lære at stå på hænder. Hun startede med ikke at kunne så op hænder, og har i dag en håndstand på +30 sekunder og arbejder videre med sværere håndstandsvariationer. Nedenstående videoer er dokumentation for hendes imponerende fremgang.

Niels' Training - Cathrines Bridge

Niels' Training - Cathrine Front Split

 

Rodolfo – Styrketræning


Rodolfo ville gerne få glæden ved træning tilbage og lære at bruge sin krop på nye måder. I øjeblikket arbejder vi på at gøre ham stærkere og mere mobil samtidig med, at han lærer nye øvelser såsom at stå på hænder. Hans styrke er gået fra 0 chin ups til + 10 gentagelser. Dips er gået fra 0 til +9. Bebstyrken er gået fra 5 RM på 8 kg i frong squat til 80 kg. Hans dødløf er gået fra 5 RM på 30 kg til 100 kg.

Rodolfo Bridge 1

Rodolfo Bridge 2

 

Daniel Westergaard – Håndstand


Daniel er passioneret omkring håndstandstræning og arbejde som selvstændig personlig træner. Han startede uden erfaring indenfor håndstandstræning, men endte med en 15 sekunders håndstand. I dag kan Daniel stå i mere end 30 sekunder og arbedejer videre mod sværere variationer.

Daniel Bridge 1

Daniel Bridge 2

 

Amanda Driisgaard Hansen – Mobilitet


Amanda er passioneret Crossit atlet. Sammen fik vi adresseret hendes mobilitet, så hun kan udføre specifikke Crossfit øvelser nemmere og også gymnastiske øvelser, hvilke indgår i hendes sport. Nedenstående er et eksempel på den imponerende fremgang, hun har haft med mobilitetstræningen.

front-split-r-side

front-split

 

Marc Lele Woodall – Styrke


Marc  havde et ønske om at blive stærkere og kunne udføre gymnastiske øvelser. Det skulle integreres på en måde, som gav mening i hans travle hverdag. Vi lagde en plan sammen, som han gjorde han kunne fortsætte med andre fysiske aktiviteter, men samtidig forbedre ovenstående ønske. I nedenstående video udfører Marc 2 muscle ups i ringene, hvor han tidligere har prøvet, men ikke kunnet. Han er nu i stand til at kunne køre 5 set af 2-3 gentagelser.

 

Kathrine Madsen – Styrke


Kathrine er konkurrenceatlet indenfor Crossfit, og ville gerne forbedre sine gymnastiske færdigheder. Videoen nedenfor illustrerer den fremgang hun har haft. I starten kunne hun ikke  kunne lave chin ups, men kan i dag udføre 6 reps.

 

Nicolai Borre – Håndstand og Mobilitet


Nicolai er passioneret omkring kropsvægtstræning, håndstand og mobilitet. Han ville gerne forbedre sine evne indenfor disse og lære at stå på hænder. Han startede med ikke at kunne så op hænder, og har i dag en håndstand på + 60 sekunder og arbejder videre med sværere håndstandsvariationer. Nedenstående videoer er dokumentation for has imponerende fremgang.

pancakescreenshot-2016-11-16-13-27-45Nicolai nummer 2

Kenneth Wallin – Mobilitet


Kenneth er passioneret vægtløfter og kom med et ønske om at forbedre sin mobilitet. I vægtløfning stiller øvelserne store krav til hans mobilitet, så for at han kunne blive dygtere indenfor den sport, var det nødvendigt med målrettet indsats. Nedenstående billeder illustrerer hans fine fremgang..

front-split-l

front-split-l-16-08-16

Kenneth Bridge 1Kenneth Bridge 2

Dorthe Hummel – Mobilitet og Håndstand


Dorthe er meget passioneret omkring kropsvægtstræning, håndstandstræning og mobilitet. Derfor var hun nysgerrig på hvor langt, hun kunne nå indenfor disse. Udover hendes finde frengang med ‘broen’, så er hun tæt på at kunne stå helt frit på hænder samt mestre andre kropsvægtsøvelser.

bridge-side

bridge-3-months

Charlotte Illum – Styrke og Håndstand


Charlotte er tidligere Crossfit atlet, men har sidenhen skiftet sit fokus mod kropsvægstræning og håndstand. Hun ville gerne udfordre sig selv, og satte sig derfor det mål at lære at stå op hænder. Da vi startede kunne Charlotte ikke stå på hænder. Det var meget intimiderende at have hovedet nedad. Gennem hårdt arbejde og masser af tålmodighed har Charlotte opnået store resultater, som ses nedenfor.

 

Lasse Vincent – Håndstand


Lasse er ortoppædkirug og passioneret Crossfit atlet kom med et ønske om at opnå bedre resultater inden for det gymnastiske. På trods af hans travle arbejdsuge, så var han fast besluttet på at ære at stå på hænder, som er et stort element af Crossfit. Da vi startede vores arbejde, kunne han ikke stå på hænder, men har nu oparbejdet sig en solid håndstand. Nu går arbejdet på at forbedre hans mobilitet i skuldrene, så han kan finpudse sin håndstandslinje.

Book et møde så vi kan finde en løsning til dig

Kontakt